top of page

Workshops & Team-uitjes

Heb je meer zin in een groepsconsult?
IMG_9331 (3).jpg

Breng je geboortehoroscoop tot leven in een schilderopdracht,

en leer jezelf en elkaar op een unieke manier kennen!

Er zijn twee workshops, die op maat aangeboden worden.
Prijzen zijn per persoon en inclusief materiaal, horoscoop, koffie/thee. Ze kunnen ook met lunch of diner gecombineerd worden voor een meerprijs per persoon.

Astro Workshop

'Je horoscoop in beeld'

6 uur / € 125,- p.p. 

Je gaat in een groep van maximaal 8 deelnemers actief aan de slag met een schilder in mijn atelier. Op basis van je exacte geboortegegevens, die je mij van te voren geeft, krijg je op de dag zelf je horoscoop uitgereikt. Na het schilderen, zal je zien dat de beelden uit je schilderij bepaalde karaktertrekken uit je horoscoop en de omstandigheden waarin je je nu bevindt weerspiegelen! Aan de hand van een uitgebreide presentatie met vele illustraties bekijken we jouw beeldtaal en wat het te betekenen heeft. Astrologische kennis is niet vereist, maar wel handig, want ik laat samenhangen zien met astrologische factoren uit de geboortehoroscoop. 

Workshop / Team-uitje

'Je karakter in beeld'

3 uur / € 85,- p.p.

Deze workshop is ideaal als teamuitje met bijvoorbeeld je collega's, vriendinnen of familieleden. Je gaat in een groep van maximaal 8 deelnemers actief aan de slag met een schilderopdracht in mijn atelier. Indien de groep groter is dan 8 deelnemers, is het mogelijk om een tekenopdracht te maken. Van te voren geef je mij je geboortegegevens, maar die gebruik ik alleen voor mezelf om inzicht te krijgen in jouw karakter. Je zal zien dat de beelden uit je schilderij of tekening bepaalde karaktertrekken en de omstandigheden waarin je je nu bevindt weerspiegelen! Astrologische kennis is niet vereist, want ik geef alleen de psychologische interpretatie van wat je geschilderd hebt in combinatie met thema's uit je geboortehoroscoop. 

bottom of page